لبنیات سنتی خریداری کنیم یا لبنیات پاستوریزه
شیری که در صنعت کشور به صورت پاستوریزه بسته بندی و در سراسر کشور عرضه می شود تحت نظارت بوده و اطمینان آن صدها برابر بیشتر از شیری است که به صورت فله ای و سنتی عرضه می شود زیرا سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت بر سلامت و کیفیت محصولات لبنی نظارت دارد و توصیه می شود مردم از شیر و لبنیات سنتی که هیچ نظارتی بر سلامت و کیفیت آن وجود ندارد استفاده نکنند.بنابراین پیشنهاد میشود مردم از خرید شیر به صورت فله ای خودداری کنند البته با تعطیل کردن مراکز عرضه لبنیات سنتی هم موافق نیستیم ومردم می توانند سایر فرآورده های لبنی مانند ماست یا دوغ را از فروشگاههای عرضه لبنیات به صورت سنتی خریداری کننددر کشور صنایع لبنی متعددی وجود دارد که به صورت فعال و با و بالنده و دارای جایگاه بالایی هستند که هم می توانند نیازهای بازارهای داخلی و هم نیاز بازارهای صنعتی را تامین کنند
مصرف سرانه شیر 70تا 90لیتر در سال است که باید بتوانیم 50 درصد این میزان را افزایش دهیم  البته در برخی از کشورهای اروپایی سرانه مصرف شیر  300 لیتر در سال است در مقابل کشورهایی  هستند که سرانه مصرف آنها 30 لیتر است .با افزایش ظرفیت هایی که درصنایع لبنی کشور می باشدمی توان علاوه بر تامین نیازهای داخلی کشور نیاز کشورهای اطراف را نیز تامین کرد.هم اکنون صنعت لبنیات ما به ویژه در حوزه بستنی صادرات خوبی دارد.
.درصد بالایی از اشتغال صنعتی مربوط به صنایع غذایی می باشد به همین دلیل دولت باید به حمایت از این صنعت بپردازد تا علاوه بر تولید محصولات با کیفیت به اشتغالزایی کشور نیز کمک شود.
لازم به ذکر است با وجود اینکه امکان تخلفات عمدی و غیر عمدی در صنایع مختلف امکان پذیر است ولی در مورد صنایع لبنی دولت و وزارت دارو بسیار حساس و سخت گیر بوده و بیشتر صنایع لبنی کشور سالم و مورد تایید وزارت بهداشت می باش